В ОДА розповіли, у яких громадах вакцинувалося найменше вчителів


Після посилення карантину навчальні заклади, де менше 80% працівників вакциновані, будуть змушені перейти на дистанційне навчання.

На цьому наголосили під час онлайн-наради з керівниками громад в обласній державній адміністрації, пише Бліц-Інфо.

«Протягом кількох останніх тижнів в Україні і області зокрема спостерігається тенденція до збільшення кількості нових випадків захворювання на COVID-19. За епідеміологічними показниками, вже наступного тижня існує ймовірність переходу Прикарпаття до «жовтої» епідеміологічної зони, що призведе до певних обмежень, - зазначила керівниця області Світлана Онищук. - Так, заклади галузі освіти будуть змушені перейти на дистанційну фору навчання, позаяк ключовою умовою для проведення звичного режиму освітнього процесу є вакцинація понад 80 % усіх педагогів».

Зазначалося, що на сьогодні в області провакциновано 29 відсотків вчителів. І лише 15 шкіл на Прикарпаття імунізували понад 80 % освітян. Найгірші показники вакцинації вчителів у Космацькій громаді (4%) і Поляницькій (4,2%). Натомість найкращі показники у Дубовецькій громаді, де провакцинували 61%, Коршівській - 59%, Загвіздянській - 46,5%, Єзупільській - 45,4%, Спаській - 43,9%, Калуській - 42,7, Івано-Франківській - 42,2%. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!