Найбагатший польський підприємець радив очільнику Прикарпаття як зробити проект "Єврокарпатська ініціатива" успішним


Сьогодні, 3 квітня, відбулося друге засідання координаційної ради з питань розвитку івано-франківської області "Єврокарпатська Ініціатива" за участі почесного президента Українсько-Польської Господарчої Палати Яна Кульчика.

Голова ОДА Олег Гончарук зустрівся з найбагатшим польським підприємцем Яном Кульчиком у рамках проекту «Єврокарпатська ініціатива». У ході засідання проаналізували пройдені кроки та роль даного проекту в житті регіону, повідомляє Бліц-Інфо.

Також було обговорено план на майбутнє, який віддзеркалює великі досягнення та проекти, які сприятимуть розвитку інфраструктури Прикарпаття.

Польський гість зауважив, що теперішній процес – це не тільки політика. Мають бути конкретні проекти, де зазначені прізвища відповідальних  людей, бізнес-план та інше. Це потрібне для того, щоб все зроблене було обґрунтовано конкретними прикладами завершених проетів та завдань.

Пан Ян Кульчик впевнено заявив, що співпраця з Україною є дуже важливою ланкою для успіху Європи.

Окрім того, учасники засідання ознайомилися з презентацією виробничого потенціалу Калуської промислової зони, висловили пропозиції стосовно проведення презентації Прикарпаття у Брюсселі, формування спільної команди польських і українських експертів, інвентаризації умов співпраці з польськими воєводствами, проведення круглого столу за участю керівників ЄС, України та представників громадянського суспільства.