Не панікувати! СБУ попереджає прикарпатців про антитерористичні навчання


14-15 липня Служба безпеки України проводитиме антитерористичні та контрдиверсійні навчання на Івано-Франківщині.

Тренування відбудуться на одному з військових об’єктів у Коломийському районі та можуть охопити прилеглі Івано-Франківський, Надвірнянський та Косівський райони області. Про це Бліц-Інфо повідомили у пресслужбі управління СБУ в області.

Навчання проведе координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Івано-Франківській області за організаційної та консультативної підтримки Штабу АТЦ СБУ.

Тренування відбуватимуться в умовах, максимально наближених до реальних. Силові структури відпрацюють алгоритм протидії диверсійно-терористичним групам та перевірять рівень контрдиверсійного захисту потенційно уразливих об’єктів.

Під час навчань можливе тимчасове запровадження особливого режиму та встановлення обмежувальних заходів на окремих територіях. Можлива перевірка документів громадян, огляд автомобільного транспорту.

Служба безпеки України просить жителів та гостей регіону зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

СБУ закликає громадян дотримуватися правил особистої безпеки та у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номером «гарячої лінії» СБУ в Івано-Франківській області : (0342) 52-22-95 або телефонувати 102.


Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!