"Не платите - підете до суду": Мешканців Креховичів закликають платити за вивіз сміття


У Креховичах загалом налічується 692 житлові будинки. З них у 92 хатах на цей час ніхто не проживає. За вивіз сміття досі мали договори лише 190 домогосподарств, а ось сплачували за послугу менше, як 50 відсотків з них.

Є тут, щоправда, шестеро осіб, які одинокі, хворіють і не мають можливості заплатити за послуги і ще 7 чоловік, які перебувають на обслуговуванні відділу соцзахисту селищної ради, і вони, зрозуміло, також не платитимуть за вивіз ТПВ, йдеться на сайті Брошнів-Осадської громади.

Тепер же було запропоновано укласти договори на плату за вивіз ТПВ буквально всім жителям Крехович. Слід наголосити, що здебільшого люди ставилися з розумінням і погоджувалися, що мають за цю послугу платити. Дехто навіть запитував: «А чому раніше про це ніхто не казав? Звичайно, за нами прибирають – платити треба».

Однак є й такі, а їх загалом 182 ґаздів, які категорично проти укладання договорів по вивозу ТПВ. Так і кажуть вони: «Не платили і платити не будемо!».

Гостро і категорично відповідає цим мешканцям нашої громади й КП ЖЕК: «Не платите за сміття – підете до суду!» Щоб не відкладати питання у довгий ящик і не бути голослівними, юрист комунгоспу уже готує претензійно-позовні вимоги до незгідних.

"А поки справи розглядатиме суд, КП ЖЕК офіційно повідомляє: жителі села Креховичі, які не уклали договорів на обслуговування по вивозу ТПВ або ж мають заборгованості, надалі обслуговуватись не будуть! Принагідно вказуємо, що самовільний вивіз твердих побутових відходів на полігон ТПВ суворо заборонений. При в’їзді – шлагбаум",- йдеться в повідомленні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!