Небайдужі за день зібрали гроші на будинок для багатодітної сім'ї з Ворохти


Збір грошей на будинок для багатодітної сім'ї з Ворохти закрили. Гроші вдалось зібрати всього за день.

Про це в мережі повідомила відома волонтерка Марта Левченко, пише Бліц-Інфо.

Сім'я з чотирма малими дітьми та худобою вже з 15 жовтня мала опинитись на вулиці, бо проживали сім років у чужій хаті. Загалом у родині шестеро дітей, двоє вже дорослих. П'ятеро Ольга народила у першому шлюбі, але чоловік пив та бив її, тож мусіла від нього тікати. Так зустріла Романа, який теж з неблагополучної сім'ї, але сам дуже працьовитий. Створили сім'ю, багато працювали, але дожитися до своєї хати так і не змогли.

Волонтери знайшли будинок у Городенківському районі, аби родині туди переїхати необхідно було зібрати 261 тисячу гривень. І всього за день небайдужі допомогли прикарпатцям.

"Я дякую кожному за ще одне чудо! За один день ми з вами змінили долю 4 прекрасних, проте до смерті наляканих інтернатом дітей, ми змінили долю цілої сім’ї, ми дали світло там, де його вже ніхто не чекав, ми показали приклад тим, хто вже не вірив і боявся, ми ще раз довели, що все можливо, якщо є віра і правда, якщо нема страху і є відвага. Ми показали силу істинної людяності достойної подоби Творця, бо ми разом з вами створили чудо для дуже потребуючої сім‘ї! Я впевнена, я точно знаю, що все, що відбувається, відбувається з волі небес, тому кожен з вас, хто допоміг за один день зібрати 261 необхідну тисячу гривень для Ольги і Романа з дітьми - ви творці дуже важливого чуда!",- написала у мережі волонтерка.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!