Неповнолітня мешканка Прикарпаття намагалась вкрасти з магазину 6 блузок


У Коломиї працівники ДСО затримали дівчину, з повним пакетом крадених речей. Дівчина намагалася переконати персонал магазину, що товар вона принесла з собою, відтак платити за нього не буде. Тільки прибуття правоохоронців примусило її змінити свою думку.

Черговий наряд групи затримання Державної служби охорони отримав сигнал «Тривога». Прибувши за лічені хвилини до об’єкту виклику, правоохоронці затримали крадійку, яка вже збиралася покинути магазин.


На місці події було встановлено, що 17-річна дівчина вибрала в магазині потрібний товар та склала усе до свого пакета. Потім просто пройшла повз касу, навіть не думаючи заплатити за нього. Працівникам крамниці, які її зупинили, повідомила, що це все вона придбала в іншому магазині. Ні переконання, ні аргументи та свідчення очевидців не примусили хитрунку вчинити чесно. Відтак продавчиня натиснула тривожну кнопку.

Коли неповнолітня побачила, що за викликом прибули правоохоронці, одразу зізналась, що вчинила неправильно. Усього в її пакеті було 6 жіночих блузок на суму 2300 гривень.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та працівника по роботі з неповнолітніми. 17-річну крадійку правоохоронці передали старшому групи.

На разі по даному факту ведеться перевірка.