Новим головою Івано-Франківської ОДА може стати висуванець "Платформи громад"


Кандидатуру голови бюджетної комісії з питань соціально-економічного розвитку та інвестицій Назарія Іваніва розглядають на посаду очільника Івано-Франківської облдержадміністрації.

Про це Суспільному Карпати повідомив сам Назарій Іванів.

"Скажу так, мені приємно, що розглядають мою кандидатуру на цю посаду. Але щодо підтвердження чи спростування цієї інформації на сьогоднішній день, я нічого сказати не можу, оскільки жодного рішення на засіданні уряду сьогодні (2 грудня -ред.) прийнято не було. Тому очікуємо", - каже Іванів.

На запитання, чи вели з ним перемовини з приводу посади на голову ОДА, Назарій Іванів прокоментував так: "Відомо, що мою кандидатуру розглядають".

Нагадаємо, на місцевих виборах 25-го жовтня Назарій Іванів кандидував на посаду голови Брошнів-Осадської ОТГ, а також до Івано-Франківської обласної ради від політичної партії "Платформа громад".

За нього, як голову Брошнів-Осадської об’єднаної територіальної громади, проголосувало 67,67 % виборців.

13-го листопада 2020-го року він написав заяву "Про відмову від посади Брошнів-Осадського селищного голови". 16-го листопада Брошнів-Осадська територіальна виборча комісія розглянула заяву Назарія Іваніва і задовольнила.

Першого грудня під час другого пленарного засідання першої сесії Івано-Франківської обласної ради сформували депутатські комісії. Бюджетну комісію очолив Назарій Іванів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!