Нинішні керівники України вже забули про Крим – Тягнибок


Нинішня влада України вже забула про Крим і не згадує про нього. Про це лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив 14 червня, виступаючи на заходах з відзначення 364-ої річниці битви під Берестечком на території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви».

Політик відзначив, що останній рік був важким для українців, пише Вголос.

«Цей рік є надзвичайно важкий, а настрій українців – тривожний. Щойно повернувся з Чернігова. Там ми відкривали пам’ятник бійцеві легіону «Свободи» Олексію Коновалову. Це – перший свободівець, який загинув на російсько-українській війні рік тому назад. Було боляче дивитися на материні очі, наповнені сльозами, на його друзів і побратимів», – розповів Олег Тягнибок.

Також лідер націоналістів акцентував увагу на тому, що нинішня влада займає позицію, яка шкодить національним інтересам України, вдаючи, що нічого не відбувається.

«Війна триває. І, на превеликий жаль, вона не зовсім переможна. Ми, українці, не розуміємо Мінських угод, за якими нам довелося віддати нашу територію. Ми не розуміємо наших очільників держави, які в своїй риториці вже забули слово «Крим». Фактично, цю територію, яку окупували московські агресори, сьогодні віддано», – зазначив Тягнибок.

«Ми протестуємо проти того, що керманичі нашої держави не використовують правильних пропозицій українських патріотів-націоналістів. Чому, коли рік тому назад починалася війна, і «Свобода» в парламенті пропонувала вводити воєнний стан на тих територіях, цього не зробили? Чому, коли ми пропонували вивезти усі військові підприємства з Донбасу, це не було зроблено? Сьогодні минув рік часу, коли було збито наш літак в Луганському аеропорту. А хто покараний? Чому. за пропозицією «Свободи» усі генерали не були перевірені на детекторі брехні? Чому не поміняли тих генералів, які сидять по кабінетах на бойових офіцерів? Чому українське військо на своїй території захищається, а не нападає?», – додав він.