Обираємо потужний ноутбук для робочих задач


Персональні комп'ютери давно перестали асоціюватися тільки з громіздкими системними блоками. З появою на ринку компактних ноутбуків ми отримали чудову можливість працювати в будь-якому місці, не тільки в офісі.

Ноутбуки можна взяти з собою у відпустку, подорож, щоби завжди залишатися на звязку. Пропонуємо підбірку популярних ноутбуків різної діагоналі.

Компактні ноутбуки діагоналлю 12.5 дюймів

Одним із найвідоміших у цій категорії є PS Touch THJ-00046, котрий вважається найлегшим лептопом у серії Microsoft Surface GO. Ноутбук поєднує вишуканий стиль, потужність, чудові показники автономності. При вазі 1.1 кілограма, товщина становить менш як 16 мм. Такі показники дозволяють брати з собою ноутбук у будь-яку поїздку. Ще цей ноутбук поставляється в різних кольорових варіантах, тому ви можете обирати саме той колір, що підходить вам.

Вишуканий дизайн доповнює чудова автономність роботи — заряд батарея може тримати цілий день, тому вам не обов'язково працювати біля розетки. Функція швидкого заряджання дозволяє поповнити місткість акумулятора на 80% за одну годину.

Потужність роботи забезпечує процесор Intel Core i5-1035G1, котрий доповнюють 8 ГБ оперативної памяті. Також лептоп оснащений жорстким накопичувачем 256 ГБ.

Acer Aspire E3-112-C11K — ця модель однаково підходить для роботи та розваг. Ноутбук, поміщений в тонкий корпус вишуканого дизайну, оснащений потужним процесором Intel Celeron N2840.

Серед інших важливих особливостей ноутбука слід відзначити:

- ефективна система охолодження без вентиляторів, котра не створює зайвого шуму;

- стильний дизайн FlowCurve;

- тачпад підвищеної чутливості, котрий дозволяє працювати швидко та комфортно;

- компактні габарити доповнює невелика вага;

- зручності роботі надає повнорозмірна клавіатура, повний набір портів.

Універсальні ноутбуки з діагоналлю 14 — 15.6 дюйма

Ця група є найбільш численною, адже ноутбуки саме з такою діагоналлю випускаються більшістю брендів. Популярність забезпечується поєднанням демократичної ціни та зручності роботи на великому екрані.

Немає опису.

Один із найбільш популярних ноутбуків цієї категорії — Lenovo 82C400SERA, з діагоналлю 14 дюймів. Комбінація потужного графічного процесора та 4-ядерного процесора Intel Core i5 робить ноутбук продуктивним в роботі з будь-якими додатками. Тривала автономна робота дозволяє працювати в будь-якому зручному місці, не прив'язуючись до розетки.

Якісні динаміки V14 забезпечують гучне та чисте звучання діалогів у фільмах, можливість з комфортом проводити онлайн-зустрічі.

Ноутбуки діагоналлю від 17 до 20 дюймів

Найбільше в цій групі представлено ігрових ноутбуків, серед яких і Acer Nitro 5 AN517. Цей справжній ігровий монстр, з екраном 17 дюймів, дозволить оцінити всю красу ігрового світу, що неможливо на звичайному лептопі. Потужне звучання забезпечують якісні динаміки та система Dolby Audio Premium. Точні та реалістичні кольори передає IPS-дисплей із роздільною здатністю Full HD.

Широкий асортимент ноутбуків пропонує вашій увазі магазин Comtrade.

Немає опису.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!