Обласні податківці надали більше 60 тисяч адмінпослуг


Упродовж першого півріччя п.р. територіальними органами Державної фіскальної служби області надано більше 60 тисяч адміністративних послуг платникам податків.
Про це повідомили у відділі реєстрації платників та електронних сервісів Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Найчастіше платники зверталися до податківців з метою отримання картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків – 31031 раз, щодо реєстрації розрахункових книжок – 5841 раз, реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 4522 рази та видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами  - 4298 разів.

Як зазначають податківці, на веб – сайті територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області (http://if.sfs.gov.ua/) для зручності платників оприлюднено перелік усіх адміністративних послуг, які надаються центрами обслуговування, створених при відповідних податкових інспекціях.