Обласний бюджет Івано-Франківщини за червень потратили на пільги та дороги


1 по 30 червня за рахунок субвенцій з державного бюджету профінансовано видатки на надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг та на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг. Загалом 6805, 7 тис. гривень.

За інформацією наданою департаментом фінансів ОДА, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо", основними видатками за червень стали:

- на надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв’язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян – 3007,0 тис. грн.;

- на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах – 1976,2 тис. грн.

За рахунок коштів обласного бюджету профінансовано видатки на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в сумі 1 822,5 тис. грн.