Очільниця Прикарпаття каже про можливі провокації від окупантів з використанням її голосу


Минулої ночі на території області була оголошена повітряна тривога, а опісля в мережі почала з'являтися інформація начебто про аварію на Карпатнафтохімі з витоком хлору.

Як запевнила під час брифінгу голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, це фейкова інформація, яку поширювали, щоб посіяти паніку, інформує Бліц-Інфо

"На щастя ворог не завдав удару по території області, не було обстрілів, проте продовжувалися інформаційні атаки. В соцмережах розповсюдили інформацію нібито від управління цивільного захисту ОДА, що відбувся обстріл Карпатнафтохіму і в результаті цього витік хлору на підприємстві. Звертаю увагу прикарпатців на те, що ця інформація є фейковою та повністю не відповідає дійсності. Ворог не завдавав удару по підприємству, витік хлору не відбувся і не міг відбутися, оскільки Карпатнафтохім не зберігає хлор на території виробництва вже багато років,- заявила очільниця області.

Також Світлана Онищук каже, що за оперативною інформацією спецслужб ворог робитиме спроби відтворити її голос з метою дезінформації жителів області.

"Тому звертаю увагу на те, що мої офіційні звернення та повідомлення публікуються виключно на моїх офіційних сторінках в Фейсбук, моєму офіційному телеграм-каналі та на сайті ОДА. Зберігайте спокій та довіряйте лише офіційним джерелам інформації",- закликала Онищук.

До теми: Інформація щодо витоку хлору на "Карпатнафтохімі" є неправдивою - мер Калуша

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!