Одеса чи Ворохта — де планувати свій літній відпочинок


Найбільше оголошень подобової оренди квартир у травні біля моря — понад 1,5 тис. було в Одесі, а найвигідніше винаймати трикімнатку у Бердянську— за 500 грн на добу. Для прихильників гірських походів найбільше варіантів житла пропонують у Яремче. Найдешевше ж розміщення у Карпатах можна знайти у Береговому за 200 грн на добу.

Відновлення внутрішнього сполучення, хоч і з деякими обмеженнями — нагода запланувати літню відпустку, або просто змінити атмосферу. Поки курорти в очікуванні офіційних правил дотримання соціального дистанціювання, можна зупинитися на виборі оренди житла на платформі OLX Нерухомість у популярних туристичних напрямках, і самостійно дотримуватися заходів безпеки.

Великим вибором серед оренди квартир подобово вирізняється Одеса — тут більше ніж 1,5 тис. оголошень, а це — в рази більше, аніж у інших напрямках. У місті можна знайти як бюджетні однокімнатки за 500 грн на добу, так і просторіші трикімнатки за 1 250 грн. В середньому оренда будинків у “Південній Пальмірі” обійдеться у 1 500 грн/доба. Варто зазначити, що будинками тут цікавляться активніше, аніж квартирами — оголошення про перші отримують в середньому 8 відгуків проти 3 у других.

Для бажаючих провести відпустку біля Азовського моря підійде Бердянськ. Ціни на оренду житла тут приємно дивують – наприклад, можна винайняти однокімнатне житло за 300 грн на добу, а пропозицій з їх оренди тут на 25% більше, ніж 2- та 3-кімнаток разом узятих. Двокімнатка обійдеться у 450 грн на добу, а трикімнатка — у 500 грн. Оренда будинку вийде дещо дорожчою — в середньому 1 000 грн.

Чорноморськ, що у Одеській області, підійде для тих, хто хоче втекти від міського гамору. За добу у будинку попросять в середньому 1 500 грн. Однокімнатки та двокімнатки, звісно, обійдуться дешевше — у 450 грн та 500 грн на добу відповідно. Трикімнатки ж у ціні майже не поступаються будинкам — орендодавці пропонують їх в середньому за 1 000 грн/доба.

Ще один напрям під Одесою, що може запропонувати безліч опцій житла, — місто Южне. Тут легко винайняти квартиру на будь-який смак. Найбільше оголошень про подобову оренду однокімнаток, в середньому за 400 грн. Доба у двокімнатці обійдеться у 500 грн, а у трикімнатці — 800 грн.

А от винайняти будиночок для великої родини можна у Кароліно-Бугазі — тут чимало пропозицій із середньою ціною у 2 000 грн на добу. Ще окреме житло пропонують у Затоці — за 1 500 грн на добу.

Прихильникам гірських походів та свіжого повітря також є де відпочити у Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Найбільше пропозицій зараз можна знайти у Яремче, що у Івано-Франківській області. За добу у будинку попросять в середньому 1 000 грн. У Микуличині менше оголошень про подобову оренду окремого житла — приблизно 30, а пожити тут вартує дорожче — 1 200 грн на добу. У популярному напрямку, який до того ж має зручне залізничне сполучення — Ворохті — можна винайняти будинок всього за 500 грн на добу.

Найдешевше у Карпатах можна орендувати будинок у Славському або двокімнатку у Береговому — лише за 300 та 200 грн за добу відповідно.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!