Один з кандидатів на мера Франківська помітив порушення. ТВК заперечує


Один з кандидатів на міського голову Івано-Франківська заявив, що на виборчих дільницях відсутня інформація про кандидатів на очільника франківської громади. Натомість голова Івано-Франківської ТВК Андрій Петрик порадив кандидату ретельніше вивчити Виборчий кодекс.

Натомість голова Івано-Франківської ТВК Андрій Петрик порадив кандидату ретельніше вивчити Виборчий кодекс, пише Суспільне.

"Одне порушення ми уже помітили. На виборчих дільницях відсутні інформаційні бюлетені з кандидатами на посаду івано-франківського міського голови. На жаль, франківці, які ще не визначилися, не мають можливості ознайомитися з інформацію про кандидатів на дільницях", - написав у Facebook кандидат на посаду очільника міської громади.

На що Андрій Петрик відповів у коментарі Суспільному Карпати: "Так, немає. Нехай кандидат уважно читає закон. Виборчим кодексом не передбачено ніякі інформаційні плакати щодо кандидатів на посаду міського голови".

За його словами, ТВК забезпечила друк тільки тих агітаційних та інформаційних матеріалів, які передбачені законом та закладені в кошторисі.

"Будь-які інші агітаційні чи інформаційні матеріали, які не передбачені законом, не можуть розміщуватися на виборчих дільницях", - підсумував Андрій Петрик.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!