Одіозний політик з "карткою ЗСУ" влаштував скандал на прикарпатській автозаправці


Одіозний політик Євген Червоненко на Прикарпатті влаштував скандал на заправці, бо його не хотіли заправити з начебто талоном від ЗСУ.

Про скандал у мережі розповів народний депутат Ярослав Юрчишин.

"Євген Червоненко — прислужник руського міра та людина, довжелезний язик котрої регулярно промивав мізки українцям по ефірах 112, зік та “наш”. Червоненко не визнавав росію ворогом, а також вважав, що Україні конче потрібно налагоджувати економічні зв’язки з нею. А ще страшенно хизувався дружбою з рашистами, типу лєпса. Мій добрий друг Сергій Стерненко розказав, що 11 квітня любителя російських благ бачили на заправці, що на Франківщині. Саме там Червоненко кричав на оператора АЗС через те, що той відмовився заправити Євгена до повного бака після пред’явлення талону від ЗСУ. А все тому, що талон цей “герой” мав, а жодних документів від збройних сил — ніт",- розповів нардеп.

Своїм депутатським зверненням Ярослав Юрчишин вирішив перевірити, чи має він якийсь стосунок до ЗСУ. От, що вдалося з’ясувати: інцидент відбувся на заправці Мережа АЗК «WOG» Делятині Івано-Франківської області.

"Мені прийшла відповідь від Міністерства оборони України про те, Червоненко, “агресивно та в грубій формі звернувся до працівників АЗС та повідомив, що його картка є карткою від Збройних Сил України. Проте ніякого відношення до ЗСУ він немає. Що він показував - не зрозуміло”. Прикриватися головними героями сьогодення заради власного повного бака — ницо. Працівнику WOG — величезний респект за те, що сумлінно виконав власну роботу ще й поділився тупістю ексміністра транспорту",- каже нардеп.

Євген Червоненко - один із спонсорів і скарбник виборчої кампанії колишнього Президента Ющенка, міністр транспорту і зв'язку України в уряді Тимошенко, начальник департаменту авіації Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій (березень-травень 2011 року).

Президент Автомобільної федерації України (2005—2011). Є одним із головних спікерів мисливців, які в 2018 році вимагали і домоглися скасувати рішення про внесення лося європейського до Червоної книги.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!