Одного з керівників «Укрнафти» жорстоко побили. Пасішник вказав, кому вигідно


Одного з керівників "Нафтогазу", члена наглядової ради "Укрнафти" побили неподалік від його дому. Троє невідомих були озброєні бітами.

Про побиття Петра Столяра написав у Фейсбуці виконавчий директор "Нафтогазу" Андрій Пасішник, інформує Укрінформ.

«Це мабуть таке запрошення у ВІНК від Ігоря Валерійовича. Сподіваюсь на миттєву реакцію з боку правоохоронних органів», - додав Пасішник, зауваживши, що побитий Столяр відомий своєю принциповою позицією по відстоюванню державних інтересів, - той самий, котрому Коломойський казав "рамси попутав".

До розміщеного трохи пізніше допису Пасішник додав скан запрошення на участь у засіданні наглядової ради ПАТ «Укрнафта», яке має відбутися 17 липня. «Вчора вранці дане запрошення було розіслано членам Наглядової ради від групи Приват. – Додав Пасішник. - Склад Наглядової ради 11 осіб, з яких 6 - представники НАКу і 5 - представники міноритаріїв». Кворум - 6 голосів. Якщо «нейтралізувати» одного з членів Наглядової ради від Нафтогазу - проведення зборів буде зірвано, - вважає виконавчий директор Нафтогазу .

У наведеному документі серед запрошених осіб дійсно значиться Коломойський Ігор Валерійович.

До цього Пасішник додав: «Нагадую, в числі питань зміна приватівського менеджменту на державний. Висновки робіть самі кому це вигідно».