Один із банків обіцяє іванофранківцям обміняти старе авто на нове


Перед новорічними святами багато заробітчан, повертаючись додому, витрачають зароблені кошти на придбання «металевого коня». Відтепер мешканці Івано-Франківська та області мають можливість вігідно заощадити, обмінявши стару автівку на нову, не витрачаючи всю суму одразу.

ПриватБанк сам займається  викупом старого автомобіля за вигідними ринковими цінами і підбором нового або вживаного, автомобіля. Надалі клієнту слід лише раз прийти у відділення, а потім він може контролювати процес купівлі-продажу за допомогою sms-інформування.

«Клієнтам ПриватБанку не потрібно мати справу з ДАІ аби зняти та поставити и на облік авто, говорить Леся Юкревич,  керівник Бізнесу «Споживче кредитування» Івано-Франківської філії ПриватБанку.  Всі автомобілі, які ПриватБанк пропонує для продажу, вже зареєстровані в органах ДАІ, і клієнт не витрачає ані час ані кошти на оформлення документів».

Повна інформація про автомобілі, як нові, так і вживані, які ПриватБанк пропонує до продажу, розміщена на сайті planetavto.com.ua. На цьому інтернет-ресурсі можна не тільки підібрати потрібний автомобіль, але й самостійно розрахувати платежі по кредиту. Своє авто клієнт може продати і без оформлення нової угоди, просто отримати всю суму на банківську карту.

Також клієнти можуть придбати автомобіль, що стоїть на виставковому майданчику перед входом у відділення ПриватБанку, скориставшись вигідною пропозицією «Авторозстрочка» від ПриватБанку. За допомогою цієї пропозиції клієнти ПриватБанку стають власниками авто менше ніж за 2 години.

На сьогодні жителям Івано-Франківщини доступні такі популярні марки, як Toyota, Renault, Mitsubishi, Daewoo та інші. Ціни на автомобілі в ПриватБанку не відрізняються від дилерських, а умови розстрочки на авто доступні більшості клієнтів - купити машину можна без початкового внеску, виплачуючи її вартість частинами до 5 років. Дана програма розрахована не тільки для фізичних осіб, а й активно користується попитом у корпоративних клієнтів. В Івано-Франківській області майже 140 клієнтів ПриватБанку з початку поточного року стали щасливими власниками нових атвомобілів, обмінявши їх на свою стару автівку та 200 клієнтів, які оформили кредити на авто.