Окупанти шість разів зривали «тишу» на Донбасі, один боєць ЗСУ поранений


Протягом минулої доби, 14 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Про це інформує пресцентр штабу ООС у мережі.

«Так, поруч із населеним пунктом Гнутове, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета. Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав легке осколкове поранення. Воїна оперативно доставлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога», - йдеться у повідомленні.

Також у передмісті Мар’їнки та поблизу Водяного, що на Приазов’ї, ворог вів вогонь у бік українських позицій з автоматичних станкових гранатометів, а біля Мар’їнки – ще й зі стрілецької зброї. В районі населеного пункту Талаківка противник застосував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

На обстріли російсько-окупаційних військ наші воїни відкривали вогонь у відповідь.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» спостерігалася тиша.

"Від початку поточної доби, 15 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - зазначають у штабі.

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Так, минулої доби, 14 січня, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 376 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4474 транспортних засоби та 4125 осіб. На причетність до збройних формувань Російської федерації до територіальних підрозділів доставлялись одна особа.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувала 410 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 289 осіб.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!