Олег Тягнибок, перебуваючи в Івано-Франківську, назвав причину поразки «Свободи» на виборах


В обласній філармонії сьогодні відбулась зустріч лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока з іванофранківцями.

Зокрема, сьогодні в Івано-Франківську на брифінгу для ЗМІ лідер "Свободи" Олег Тягнибок, назвав основну причину, через яку партія не потрапила до парламенту, передає кореспондент «Бліц-Інфо».

«Ми почали аналізувати результати виборів. Очікували набагато кращих показників. Вже є певні думки з цього приводу. В грудні проведемо звітно-виборний з'їзд і тоді вже підсумуємо і зможемо чітко сказати про причини поразки ВО "Свобода". Але основні з них можу озвучити зараз: на нашому електоральному полі «паслися» інші політичні сили. «Свобода» стала невигідною навіть для наших партнерів, нас компрометували з березня місяця», - заявив Олег Тягнибок.

За словами головного «свободівець» країни,  боротьба за українську державу продовжується.

«Тож «Свобода» сьогодні, як національна альтернатива, повинна гуртувати українців, контролювати владу та давати перспективу завтрашньому дню», - наголосив Тягнибок.

Тому на сьогоднішній зустрічі представники ВО "Свободи" обговорять зі своїми прихильниками політичну ситуацію в Україні, новий склад  Уряду та парламенту. Усі присутні також матимуть можливість поставити власні питання Олегу Тягнибоку, Олександрові Сичу, Василю Поповичу та Руслану Марцинківу.