Олександр Шевченко звернувся до прикарпатців: Опоненти починають маніпулювати та застосовувати нечесні методи


В останній день подачі документів для участі у довиборах до ВРУ на Прикарпатському виборчому окрузі 87 подали документи двоє кандидатів-самовисуванців, які мають такі ж прізвища та імена, як кандидат в депутати до ВРУ, співзасновник Буковелю, депутат Івано-Франківської облради Олександр Шевченко. В одного з них таке ж по батькові - Леонідович.

Один з так званих кандидатів - безробітний з Фастівського району на Київщині, другий – зварювальник з міста Києва. Цікаво, що обоє Шевченків з Київщини в своїх деклараціях за минулий рік не показали навіть суми, достатньої для грошової застави, необхідної для реєстрації кандидатом в депутати. Ці кандидати висуваються двома добре відомим на Прикарпатті політичними силами.

"Мета цих дій очевидна – спробувати підло обдурити людей і вкрасти голоси у реального лідера перегонів. Звичайно, що на неправді і маніпуляціях нічого світлого і доброго збудувати неможливо. Я не виключаю, що у виборчих бюлетенях буде троє Шевченків! Двоє з яких, як приїхали, так і поїдуть, а ми залишимось вдома і далі працювати на благо громад Прикарпаття", - зауважив кандидат в народні депутати, депутат Івано-Франківської облради Олександр Шевченко.

Він також звернувся до виборців, аби ті не заважали на маніпуляції та обирали свідомо.

Читайте також: Клони Шевченка на Франківщині: двоє тезків екснардепа подали документи до ЦВК

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!