Олександр Сич в Держкомтелерадіо представив нового Голову Комітету


Віце-прем’єр міністр України Олександр Сич представив колективу Держкомтелерадіо нового керівника відомства – Олега Наливайка.

Побажавши колективу працювати сумлінно і злагоджено, віце-прем’єр-міністр зазначив, що перед Держкомтелерадіо стоять важливі і відповідальні завдання. Зокрема, протистояти інформаційній війні, розв’язаній Росією проти України.

«Інформаційна складова безпеки України зруйнована до самих основ, - зазначив Олександр Сич. – Інформаційна війна Росії почалася з власного народу, а потім перемістилася на українське суспільство. Національний інформаційний щит зруйновано. І не треба нарікати на те, що частина українців свято вірить у те, що подає їм російська пропаганда. Ці люди просто не мали інформаційного контр продукту.»

Віце-прем’єр-міністр також наголосив, що в інтересах держави мають сьогодні працювати ЗМІ всіх форм власності. «Український медіаресурс разом з армією повинні забезпечити безпеку держави,» - сказав Олександр Сич.

Велика роль у становленні здорових моральних основ українського суспільства належить книзі. Тому питання розвитку вітчизняного книговидання і книгорозповсюдження, зазначив віце-прем’єр-міністр України, залишається одним із найважливіших для Уряду і держави.

Олег Наливайко подякував Уряду та парламенту за довіру. «Розумію, в який складний час доведеться нам працювати, - сказав Голова Держкомтелерадіо. – Але ми маємо довіру медіаспільноти, громадськості. Сьогодні нас підтримують такі інститути громадянського суспільства, як НСЖУ, Медіапрофспілка, ГО «Стоп цензурі!». Будемо працювати з ними у тісному контакті.»