Олесь Доній про «Бюджет-2015»: Через кнопкодавство цей документ нелегітимний


Цієї ночі Верховна Рада України ухвалила державний бюджет України на 2015 рік. За це рішення проголосували 233 депутати.

Водночас, документ спричинив досить неоднозначну оцінку в експертному середовищі. Зрештою, й кількість парламентарів, які за нього проголосували, показує недосконалість головного документу країни

Висловив свою думку щодо прийняття бюджету на 2015 рік  і екс-нардеп від Прикарпаття Олесь Доній, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

«Не обговорюю тут плюси чи мінуси нового Бюджету. Фактом є те , що "майданівська коаліція" проголосувала його за допомогою антиконституційного кнопкодавства. Так само як з допомогою кнопкодавства були проголосовані міністри Клімкін і Полторак. Отже,як і Клімкін , і Полторак не є легітимними міністрами, так і бюджет не є легітимним. Біда в тому, що тепер кнопкодавлять не ненависні суспільством регіонали, а наші улюблені майданівці» -  каже колишній народний обранець.

Наостанок Доній зауважує, що суспільство будуть знову дурити, що "це останній раз".

«Дурні будуть вірити. Розумні знають,що "кнопкодавлять" не просто за своєю волею, а за вказівками політичних керівників. Тож якщо "кнопкодавів" не виключать з фракції (а їх не виключать,будьте певні!), то це означає, що і Нігоян, і Жизневський, і решта хлопців з Грушевського,Маріінського,Інститутській загинули, щоб на Конституцію України тепер плювали команди Яценюка і Порошенка. Вам приємно від того? А мені від того огидно...», - поскаржився на своїй сторінці у Фейсбук Олесь Доній.