Оля Фреймут на Івано-Франківщині відвідала фітнес-клуб


Наприкіці лютого місяця цього року на терени Надвірнянщини завітав центральний телеканал України "1+1" з телепрограмою "Інспектор Фреймут".

Приводом візиту став лист дописувачки з Надвірнянщини Тетяни Ковалюк, яка звернулася з проханням на сайті телепередачі "Ревізор" і запросила Ольгу Фреймут перевірити їдальню Пнівської школи, пише НП.

Тетяна Ковалюк у своєму запрошені вказала наступне:
"Оля, дуже прошу Вас, приїхати у м. Надвірна Івано-Франківська обл. і провести перевірку у їдальнях шкіл. Зокрема, прошу Вас, провести перевірку у Пнівськвій ЗОШ І-ІІІ ступенів. (Це с. Пнів, одразу біля м.Надвірної). У Пнівській ЗОШ труять дітей. Продукти спорчені. Готові макарони, гречку чи картопляне п'юре і т.д, зберігають по кілька днів, а потім розігрівають у мікрохвильовій печі. Всюди грязь, бруд і антисанітарія. На кухню ходять всякі посторонні люди з вулиці. Працівники кухні користуються загальним шкільним туалетом де не завжди є вода, щоб хоч якось помити руки. А про мило і мовчу. І потім тими брудними руками беруть готові котлети чи інші продукти. Частенько просто руками їдять їжу, а потім її подають комусь. Або їдеть лижкою, і кидають її в ту їжу, а потім ту їжу тією лижкою набирають і продають. Столи брудні, жирні. Буфет - це взагалі хімічний склад. Там продають всі заборонені для продажу у школі солодощі. З різними хімичними концервантами, барвниками. Кремові вироби зберігаються тижнями без холодильника просто на прилавку. Скарги не допомагають. Минулого року дитина з отравленням попала у реанімацію. І ніякі скарги не діють. Бо люди, які взяли в оренду їдальню мають прикриття. І тому я прошу, Вас Олю, приїхати, і допомогти нам. Може хоч після Вашого приїзду, вони схаменуться і зрозуміють, що вони годують наш цвіт, дітей".

Після публікації вказаного листа в ЗМІ Надвірнянська РДА терміново відреагувала на статтю - створила комісію і провела перевірку.

В той же день по дорозі в село Пнів зіркова телеведуча відвідала у Надвірній один із фітнес-клубів, який відкрився наприкінці 2014 року. Як видно з фото, Оля Фреймут даний заклад відвідувала з дружніх мотивів, а не з метою перевірки.