Онкохворим дітям в Івано-Франківську даруватимуть валентинки


В Івано-Франківську Музей мистецтв Прикарпаття разом із учнями вищого професійного училища № 3 готує подарунки для онкохворих дітей до Дня св. Валентина.

«Ми робимо ці валентинки для онкохворих діток, які лікуються в обласній лікарні. Нині там перебуває 27 маленьких пацієнтів, один з них потрапив у реанімацію. Ідея привітати дітей належить працівникам музею, її підтримали учні вищого художнього  професійного училища, які виготовляють неймовірної краси листівки», - розповідає науковий працівник музею Іванна Равлюк.

Вона зазначила, що кожна листівка для дітей – індивідуальна. Їх об’єднує лише кольорова гамма. День Валентина митці побачили не у звичному червоному кольорі, а в зеленому, який символізує весну, пробудження і надії, пише Галицький кореспондент.

Листівки до Дня св. Валентина учні вищого художнього професійного училища та працівники музею мистецтв Прикарпаття вручатимуть онкохворим дітям 14 лютого в обласній лікарні. Окрім маленьких шедеврів, дітям даруватимуть солодощі, увагу, щирість та спілкування.