«Отямтеся!»: білоруски записали звернення до світу


Учасниці протестів у Білорусі записали відеозвернення, в якому розповіли, що відбувається в країні та закликали допомогти протестувальникам.

Відео під назвою «Звернення білорусок до світу!» опублікувала в YouTube Христина Івашина, пише  ПОВАГА.

На відео активістки перераховують  образливі епітети, якими учасників акцій характеризувала влада і, зокрема, президент Олександр Лукашенко.

«Це я – малолітка. Це я – керована вівця. Я і є білоруське бидло. Це я той урод, який хоче змін. Це в мою спину ви стріляєте. Це я та, якій краще народжувати, ніж вирішувати політичні питання. Це я – найманець з Росії. Це я – безробітна з кримінальним минулим », – кажуть активістки на відео. 

Також на відео  білоруски закликають громадян інших країн отямитися і не вірити брехні та дезінформації про акції протесту в їхній країні.

«Ми більше не плануємо завтрашній день, тому що не знаємо, чим закінчиться сьогоднішній. Зараз ми відстоюємо нашу свободу на мирних акціях, на вулиці й у мережі. Отримуємо терміни в той час, як вас вводять в оману і дезінформують. Наші активісти – жінки, чоловіки, літні й молоді, здорові та хворі – отримують кулі, поки ви п’єте чай на кухні та перебуваєте в невіданні. Прокиньтеся! », – закликають активістки.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!