ОВА не чує франківців: Марцінків про роботу транспорту під час тривоги і блокпост у Пасічній


Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків нарікає, що обласна влада не реагує на звернення міської ради та франківців, щодо дозволу на роботу комунального транспорту під час тривоги та перенесення блокпосту з моста в Пасічній.

За словами мера, обласна влада не завжди чує громаду, та місцеве самоврядування. Йдеться про декілька питань, які піднімала міська рада щодо роботи громадського транспорту під час тривоги та перенесення блокпосту перед мостом на Пасічну.

"Сьогодні діє заборона комунальному транспорту їздити під час тривоги. Вона спричиняє великі незручності для жителів Івано-Франківська. Ми декілька разів звертелися до ОВА, на жаль немає розуміння. Хоча голова ОВА розуміє проблему, але ніхто не хоче брати відповідальність. Ми працюємо, щоб знайти  якесь рішення, але прикро, що сьогодні франківців не чують. Приватні автобуси їздять, а до комунальних чомусь таке відношення. Така ж ситуація і з нашим зверненням, щоб не створювати великих заторів і навантаження на пасічнянський міст. Хоча було розуміння, але блокпост і далі там. Сьогодні зранку знову був колапс. Не розумію в чому проблема перенести блокпост з стратегічного інфраструкторного обʼєкту в інше місце",- каже Марцінків. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!