ОВА виділила майже 38 га лісу двом приватним фірмам на пів століття


26 вересня голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук підписала розпорядження про виділення двох лісових ділянок у тимчасове користування.

Про це йдеться у двох розпорядженнях, оприлюднених на сайті ОВА, передає "Бліц-Інфо". 

"Виділити у довгострокове тимчасове користування приватному виробничо-комерційному підприємству «АНІК» лісову ділянку площею 27,4 га, яка знаходиться в кварталі 27 виділи 1-3, 4 урочища «Діброва» Богородчанського лісництва державного підприємства «Осмолодське лісове господарство», з метою використання в рекреаційних цілях терміном на 49 років. 

Виділити у довгострокове тимчасове користування товариству з обмеженою відповідальністю «ІНТЕРВІЗА» лісову ділянку площею 10,3 га, яка знаходиться в кварталі 37 виділи 20, 23-26, 28 Марковецького лісництва державного підприємства «Івано-Франківське лісове господарство», для використання в рекреаційних цілях терміном на 49 років",- зазначено в документах. 

ДП «Івано-Франківське лісове господарство» має укласти договори користування у 20-денний термін. 

Варто зауважити, що за даними реєстрів основний вид діяльності компанії ТОВ "ІНТЕРВІЗА" - функціювання атракціонів і тематичних парків. Статутний капітал компанії - 100 гривень. Серед власників компанії - Фріс Еліна Ігорівна, донька народного депутата Ігоря Фріса (обраний від ПП «Слуга народу»). Також бенефіціаром ТОВ «Інтервіза» вказаний Ісаєнко Андрій Ігорович (25%), засновниками -  Макаренко Артем Леонідович (16,5%), Панасюк Олександр Васильович (16,5%), Скирбашевська Тамара Василівна (17%).

Компанія ПВКП "АНІК" має основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал компанії - 500 гривень. Директором та власником компанії у відкритих реєстрах зазначений Арсен Володимир Борисович.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!