П'яний прикарпатець на "Мерседесі" врізався в будинок: Одна особа загинула, ще п'ятеро - у лікарні


За минулу добу в області зареєстровано 1 дорожньо-транспортну подію. Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА.

А саме, 15 червня 23-річний водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки "Мерседес-Бенц Віто", рухаючись через Т- подібне перехрестя вулиць С. Бандери – С. Стрільців та площі привокзальної у м. Коломия, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не справився з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги та вчинив наїзд на будинок № 45, який розташований по вул. С.Стрільців.

Внаслідок ДТП 19-річна пасажирка від отриманих травм померла по дорозі у лікувальний заклад, 22-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно - мозкової травми, забою головного мозку, рваних ран обличчя, 21-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно- мозкової травми, забою головного мозку, забою грудної клітки, рваної рани передньої поверхні грудної клітки, 22-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, забою хребта, 24-річний пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому гомілок обох нижніх кінцівок, садна лівої брови, а найстарший 29-річний пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно - мозкової травми, забою правого ліктьового суглобу.

Всіх потерпілих госпіталізовано у Коломийську цетральну районну лікарню.