Папка для документів – стильний чоловічий аксесуар для чоловіків


Папка для документів – це зручний і в той же час, стильний аксесуар, який може підкреслити ваш образ і дозволить залишатися стильним.

Перші папки для документів з'явилися ще в 13 столітті. Саме в той час почали з'являтися стандарти в розмірі паперу, а значить його стало простіше систематизувати і на перших етапах використовувалися картонні роздільники. Потім з'явився перший швидкозшивач, його винайшов Фрідріх Зеннекен з Німеччини. Інший німець, Карл Гладіц придумав варіант з розкладанням залізної пластини, в якій були залізні стрижні. На жаль, ім'я винахідника знаменитої радянської білої папки на зав'язці залишилося невідомим.

На сьогоднішній день в Україні потужно представлена канцелярська промисловість. Моделі папок удосконалюються, проводяться експерименти, розробляють нові дизайни. З'явилися цілі категорії різних папок і у кожної своє призначення. Причому тепер папка для документів це не просто чохол для паперу, але елемент стилю. Дизайн представлений в широкому вигляді, щоб задовольнити всіх. Особливу популярність набирають ділові шкіряні папки https://24shopping.com.ua/sumki-i-aksessuary/dlya-nego/papki/, з безліччю відділів, в яких можна розмістити не тільки документи, а й калькулятор, смартфон і ручки з олівцями. Такий стильний елемент вигідно підкреслить образ ділової людини.

Види папок для документів

- Папка розміром А5. Зазвичай її називають папкою для зошитів, але там також зручно зберігати документи, довідки та інші папери до розміру А5. Вона компактна, легка, зручно скласти дрібні документи і захопити з собою все разом. Папка зазвичай фіксується на кнопку або гумками по краях.

- Папка з ручками. Розроблено під формат документів А4. Виготовляється з пластику, поліестеру або зі шкіри. Образно кажучи це такий міні портфель, якщо ваш рюкзак або сумка занадто малі щоб туди увійшли документи формату А4.

- Папка пенал або органайзери. Закривається на блискавку. Проводиться для всіх популярних розмірів документів, можна знайти як прості моделі для школярів початкової школи, так і елітні ділові шкіряні вироби. Такі папки вигідно підкреслять ваш статус на бізнес переговорах. Шкіряні папки мають кілька відділів і додаткові кишеньки.

- Папка реєстратор. Широка папка, з затискачем всередині і місцем для опису документів на корінці. Дозволяє зберігати велику кількість листів А4, зручно брати їх і повертати на те саме місце.

- Швидкозшивач. Папка з пластинами, які фіксують документи. Для використання кожен лист потрібно помістити в файл або зробити отвори в самих листах.

На що звернути увагу при покупці?

Папки від якісного виробника матимуть злегка більший розмір, ніж формат документів, який вони повинні зберігати. Це дозволяє зберегти кути паперу цілими. Моделі від дешевих виробників часто зроблені впритул і це обмежує комфорт при використанні.

При виборі ділової шкіряної папки звертайте увагу на якість фурнітури, щоб замки щільно закривалися і не відкривалися в русі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!