Parfeniuk у суботу заспіває у Франківську хіти «Провела екскурсію» та інші хіти


У суботу, 29 липня, о 19.00 у парку палацу Потоцьких пройде концерт Parfeniuk — популярного хіп-хоп співака, який завоював аудиторію з найпершого треку «Провела екскурсію».

«А ти в моєму серці провела екскурсію…» — рядки, знайомі більшості молоді України. Трек «Провела екскурсію» вже на третій день після публікації очолив 1 місце в ТОП-чартах Apple Music, став трендом українського TikTok, а під його звук зняли більше 200 тисяч відео. На сьогодні трек має понад 14 мільйонів переглядів на YouTube та більше 3,5 мільйонів прослуховувань на Spotify.

— Parfeniuk — той, хто провів екскурсію у серцях мільйонів українців та й захопив свою публіку по різних куточках світу. На суботньому концерті просто неба у палаці Потоцьких ми разом заспіваємо його хіти «Провела екскурсію», «Відриваючись», «Долоні» та почуємо прем’єри з прийдешнього нового альбому. Буде дуже яскраво! — запрошують всіх організатори.

Parfeniuk — виходець з молодого покоління, що не соромиться транслювати свої почуття на широку аудиторію. Хлопець увірвався в український шоу-бізнес завдяки TikTok.

Відео, де у тролейбусі він заспівав пісню «Провела екскурсію», одразу завірусилось і стало хітом соцмереж. Буквально на наступний день після публікації Ілля Парфенюк, який народився у місті Канів Черкаської області, прокинувся знаменитим.

Згодом Parfeniuk потішив шанувальників треками «Відриваючись» та «Долоні», а у травні презентував оновлену версію першого синглу «Провела екскурсію 2.0» та кліп на нього.

Сьогодні Parfeniuk займає нішу яскравого мелодійного хіп-хопу про особисте: у стильних , сучасних піснях простими словами описує те, що відчувають тисячі молодих людей.

А головне, що відрізняє артиста від інших — дуже класний вайб та цікава, автентична манера виконання.

29 липня на концерті Parfeniuk просто неба у палаці Потоцьких із найкращими своїми хітами виступлять також молоді франківські виконавці: бенд 7TEEN’S і співачка Tayna.

Гурт 7TEEN’S був фіналістом телешоу «Співають всі», а цьогоріч увійшов у сімку фіналістів національного проєкту «Українська пісня».

— Ми розпочинали свій шлях як хлопчачий бенд, бо в складі було семеро хлопців. А згодом відбулася певна ротація, ми розвивалися, склад банди змінювався, ми прийняли Ярусю. І тепер 7TEEN’S — це п’ятеро унікальних голосів, які пишуть свою музику та несуть її в суспільство, — розповідають про себе артисти. — 7TEEN’S — це 5 унікальних голосів та тінейджерів, які популяризують українську музику. Ми не боїмося експериментувати й пишемо так, як відчуваємо. Сила музики в тому, що вона має вплив на велике оточення, це медійність. Люди слухають музику, беруть приклад з улюблених артистів. Мова у пісні також має величезне значення. Коли ми розвиваємо український контент, то водночас популяризуємо мову, молодь. Зараз ми наближаємось до того, до чого тисячоліттями йшли наші предки.

Ще одна героїня суботнього концерту — франківська співачка Tayna, яка також є представницею української підліткової музики.

У творчому здобутку Tayna: декілька різножанрових кліпів, музичні колаборації з фіналістом «Голосу країни-11» Тьомою Паучеком та гуртом 7TEENS. Також франківчанка брала участь у вечірній програмі фестивалю UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL.

Наприкінці серпня 2022 року Tayna презентувала пісню і кліп «Я Пам’ятаю», які присвятила загиблому батькові.

А у квітні цього року відбулася прем’єра її нового кліпу «Чекай».

— «Чекай» — це симбіоз внутрішніх переживань та почуттів, пісня про тих, хто вміє чекати і робить усе для здійснення своєї мрії. Кожний, хто в житті мріяв про щось велике та заповітне і пам'ятає свої внутрішні відчуття у цей час — знайде себе у цій музичній роботі, — переконана  Tayna. — «Чекай» 

Приходьте почути улюблені хіти Parfeniuk, 7TEEN’S і Tayna у суботу, 29 липня, о 19.00 у парку палацу Потоцьких.

Концерт пройде на підтримку ЗСУ.

Квитки можна придбати за цим посиланням https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/parfeniuk-1/order/

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!