Партія регіонів звинувачує нардепа Романа Чернегу в аморальній поведінці. Чернега все спростовує


Прес-служба Івано-Франківської обласної організації «Партії регіонів» оприлюднила заяву «з приводу аморальної поведінки народного депутата «ударівця» Романа Чернеги».

Згідно заяви, у суботу 27 липня в Івано-Франківську розлючений депутат Верховної Ради України Роман Чернега накинувся на автоколону активістів «Партії регіонів», які святкували 69 річницю визволення Івано-Франківська від фашистських загарників.

«На перехрестку вулиць Галицької та Василіянок, автомобіль народного депутата України заблокував одну із машин, що брала участь в автопробігу. В такий спосіб нардеп вирішив продемонструвати своє обурення тим фактом, що йому, народному обранцеві, довелось аж зайвих три хвилини прочекати на світлофорі, пропускаючи автоколону. Покинувши серед проїжджої частини салон свого автомобіля, Роман Чернега в грубій формі звернувся до пасажирів (активістів МГО «Молоді регіони») заблокованого ним автомобіля. Посилаючись на свій депутатський мандат, народний обранець погрозився забрати у них водійські права та як підтвердження рішучості своїх дій вдарив одного із активістів. Потерпілим виявився хлопчик-інвалід, який нещодавно переніс важку операцію», - йдеться у заяві.

Кореспондент «Бліц-Інфо» звернувся до народного депутата Романа Чернеги з проханням прокоментувати дану заяву.

«Це видумки. Інформація не відповідає дійсності», - запевнив Роман Чернега. За його словами, у суботу 27 серпня він відкривав міжнародну програму «Студреспуліка» на Вічевому Майдані в Івано-Франківську.

«Жодних конфліктів з представниками «Партії регіонів» не мав», - говорить народний депутат України Роман Чернега.