Пенсійні бухгалтери виробляли стратегію бюджету на 2014 рік


У головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області відбулася семінар-нарада начальників відділів виконання бюджету та контролю за використанням коштів – головних бухгалтерів та їх заступників територіальних управлінь.

Вони обговорювали шляхи поліпшення ефективності організації роботи з формування бюджету та кошторису видатків на утримання апарату управлінь на перший квартал 2014 року.

Тон у зацікавленій розмові задав начальник головного управління Фонду Анатолій Назаров, який наголосив на особливостях ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності при виконанні кошторису видатків та бюджету управлінь Фонду в даний період.

Бухгалтери отримали чіткі інструкції з приводу складання бухгалтерської звітності про виконання бюджету Пенсійного фонду області за 2013 рік, ознайомилися із принципами складання та використання тимчасового кошторису видатків на утримання органів Фонду на перший квартал 2014 року.

З особливим інтересом присутні обговорювали основні засади запобігання та протидії корупції. На цю тему перед ними  виступив  головний спеціаліст головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Володимир Канзюба.

Керівники структурних  підрозділів територіальних управлінь обмінялися досвідом роботи, отримали вичерпні відповіді на всі питання, які їх цікавили.