Передача обладнання для рятувальників МАРС


23 листопада, об 11:00 у приміщенні Мальтійської служби допомоги, вул. Лесі Українки 1 (зі сторони Медакадемії) відбудеться урочисте посвячення і передача обладнання для рятувальників Міської аварійно-рятувальної служби.
Присутні:
Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвіч  
Керівник проектів Суверенного Мальтійського Лицарського Ордену Польщі Міхал Ржиско
Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ кир Володимир Війтишин
Міський Голова Руслан Марцінків
Директор Карітас Івано-Франківськ УГКЦ Володимир Чорній
 
Підвищення потенціалу Міської Аварійно-Рятувальної Служби в Івано-Франківську
Програма фінансується з джерел програми розвитку ПОЛЬСЬКА ДОПОМОГА, яку провадить Міністерство закордонних справ Республіки Польща разом з Суверенним Мальтійським Лицарським Орденом Польщі.
У співпраці із Мальтійською Службою Допомоги Івано-Франківська було посилено і модернізовано Івано-Франківський підрозділ МАРС шляхом забезпечення його найсучаснішим технічним та рятувальним обладнанням. Працівники та волонтери Міської аварійно-рятувальної служби пройшли поглиблений курс надання першої допомоги та отримали сертифікати європейського зразка. Також взяли участь у навчаннях з радіозв’язку та технічного забезпечення.
Проект вартістю 254 750 злотих (1мільйон шістсот вісімдесят тисяч гривень) покликаний також до підвищення рівня особистої безпеки пожежників, які отримають новий сертифікований пожежний одяг, каски, рукавиці та спецвзуття. Завдяки забезпеченню протипожежним та технічним обладнанням рятувальники та волонтери зможуть ефективніше реагувати при пожежах, відкачувати воду після затоплення, прибирати повалені дерева тощо. Надане рятувальне обладнання, в тому числі обладнані медичні рюкзаки та ортопедичні дошки, дозволить підготовленим пожежникам та волонтерам безпечно евакуювати поранених та ефективно надавати Першу Допомогу.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!