Перефарбовані лиси. Хто балотується від Слуги народу на Прикарпатті


Вже за місяць на Прикарпатті відбудуться місцеві вибори. Виборчі комісії вже зареєстрували кандидатів і розпочались передвиборчі перегони.

Кореспондентка Бліц-Інфо перевірила політичний досвід кандидатів від політичних партій на Прикарпатті і знайшла багато цікаво.

Розпочнемо з провладної партії "Слуга народу", яка обіцяла привести "нові обличчя" у політику. Втім, все частіше серед їхніх кандидатів можна побачити політичних "перешиванців".

Отож першим номером у нашому списку є керівниця обласного виборчого штабу Надія Левконович. Відома в місті підприємниця, власниця агентства нерухомості, перший номер у списку Слуги народу до обласної ради. Втім кілька років тому, у 2006-2007 роках Левконович була помічницею народного депутата ВРУ V скликання від блоку "Наша Україна" Миколи Яковини.

Кандидатка до Івано-Франківської обласної ради Марія Савка, перша заступниця голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Досвід політичного перефарбовування у цієї кандидатки досить солідний. У 2007 році Марія Савка балотувалася до ВР по списку Блоку Литвина, а вже у 2015 році була кандидаткою до обласної ради від Блоку Петра Порошенка. Тепер же політичні вподобання кандидатки стали діаметрально протилежні.

Ще одна кандидатка - Тетяна Гоголь громадська діячка, волонтерка, кандидатка в депутати Івано-Франківської міської ради. В 2015 році балотувалась до Івано-Франківської міської ради від об’єднання «Самопоміч».

Світлана Оришко – освітянка з багатим досвідом політичного перешиванства. У 2010 році балотувалась до Івано-Франкіської міської ради від ВО Свобода. А вже у 2015 році була кандидаткою до міської ради від партії УКРОП.

Галина Ляхович – помічниця нардепа Романа Мулика. Директорка Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту Тернопільського економічного університету. В 2015 році балотувалась до Івано-Франківської обласної ради від партії «Воля».

Ігор Тимочкоекс-регіонал з Долинщини. Раніше очолював ДП «Вигодське лісове господарство». Був помічником депутата ВР 8 скликання Володимира Шкварилюка від «Народного Фронту».

Андрій Сторожук - адвокат, керівник адвокатського бюро, кандидат в депутати Івано-Франківської міської ради. Помічник Олександра Шевченка у 7-му і 8-му скликаннях Верховної Ради на громадських засадах. Один із засновників громадської організації “Громадський рух Олександра Шевченка “Країна гідності та правди”. На позачергових виборах до Верховної Ради України у 2019 році балотувався від партії “Слуга народу”, на його користь зняв свою кандидатуру народний депутат Олександр Шевченко.

Сергій Гаєвський – голова Тлумацької РДА, екс-депутат Івано-Франківської міської ради від УКРОПу. Із 2016 до 2019 року - помічник народного депутата України Віктора Шевченка. Член Ради Івано-Франківської міської організації партії "УКРОП". 2010 - кандидат у депутати Івано-Франківської міської ради 6-го скликання від політичної партії “Сильна Україна”.

Петро Галига – кандидат від Слуги народу на міського голову Тисмениці. Кандидат вирішив балотуватися від провладної партії, хоча сам є керівником крайової організації Української республіканської партії.

Далі буде...

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!