Переіменований "СКАЙ", Мірзоян і "Vivienne Mort" презентували пісні для "Євробачення"


Гурти та артисти, які братимуть участь у Нацвідборі на "Євробачення", продовжують презентувати свої конкурсні пісні.

Деякі команди навіть адаптують свої назви під міжнародний формат. Наприклад, рок-гурт "СКАЙ" відтепер називатиметься "SKAI", пише УП

Спеціально для "Євробачення" музиканти створили пісню  "All My Love For You" - англомовний варіант пісні "Я тебе люблю", яка була нещодавно представлена.

Авторами слів виступили американський співак-композитор Джон Хілл та продюсер Слава Макаркін. Запис вокалу відбувся на студії у Чикаго.

 "СКАЙ" тепер буде "SKAI"

"…Для створення якісного саунду ми залучили найкращих спеціалістів міжнародного рівня, які створили, не побоюсь цього слова, музичну вибухівку. Хотілося б, щоб Україна не знижувала свою планку на міжнародній музичній арені", - зазначив фронтмен гурту Олег Собчук.

Також конкурсну композицію презентувала група "LUMIERE". Їхній трек має назву "Make It Real".

Фронтмен гурту Рома Веремейчик (по центру) свого часу став відомим завдяки талант-шоу "X-фактор"

Пісня була записана в рекордно короткі терміни і суттєво відрізняється від основної творчості групи.

1-го лютого у мережі з'явилася композиція гурту "Vivienne Mort" "Іній", яку заспіває 18-го лютого на Нацвідборі.

"Ми звичайні люди, які говорять багато слів і рідко про головне. Зустрічаємося щодня з іншими людьми і обговорюємо якісь дурниці, не бачимо і не відчуваємо одне одного, втрачаємо цікавість і мало імпровізуємо. В результаті ми забуваємо, що головне в житті – любов, а все решта – різного виду непотріб. На фоні своїх нескінченних спроб бути присутньою, я щаслива, що знову з’являється пісня, і вона одна скаже за мене більше, ніж я сама за цілий рік", - сказала вокаліста гурту Дана.

 Вокалістка "Vivienne Mort" Дана

Ще один учасник Нацвідбору - Арсен Мірзоян представив конкурсну композицію під назвою "Джеральдіна" (Geraldine).

"Одного дня я натрапив на лист Чапліна. Він був адресований його доньці Джеральдіні. Мені, як батьку доньки, теж знайомі ці відчуття: сини - чоловіки в майбутньому, і вони зможуть самі за себе постояти, а принцесі потрібен вірний лицар на все життя. Мені вистачило пару годин, я стисло заримував лист Чарлі - так з'явилась пісня "Джеральдіна", - розповів Мірзоян.