Перевозили зрубану деревину: На Прикарпатті затримали правопорушників


Транспортні засоби, водії яких перевозили лісопродукцію без відповідних документів , викрили працівники поліції Надвірнянщини та Тисмениччини.

Автомобілі з вантажем вилучено, слідчі розпочали досудове розслідування.

13 травня поліцейський офіцер Ланчинської територіальної громади, під час несення служби на території обслуговування , помітив вантажівку , яка була вщент заповнена деревиною. Офіцер зупинив автомобіль для перевірки документів. За кермом транспортного засобу перебував 40-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалось, документів, що підтверджували б законність перевезення лісопродукції, у керманича не було. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої задокументували всі обставини провопорушення. Транспортний засіб із деревиною правоохоронці вилучили.

Цього ж дня поблизу села Старий Лисець співробітники групи реагування патрульної поліції Тисмениччини зупинили вантажний автомобіль «КАМАЗ», який теж перевозив лісопродукцію. За кермом вантажівки перебував 52-річний мешканець Івано-Франківської територіальної громади.

Однак жодних документів на лісопродукцію він не мав. Транспорний засіб разом із вантажем правоохоронці вилучили та помістили на території відділу поліції.

За вказаними фактами розпочаті досудові розслідування за ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!