Перший заступник голови Калуської РДА не має у власності ні машини, ні квартири, ні землі. Лише — борги


Перший заступник голови Калуської районної державної адміністрації Віктор Гільтайчук оприлюднив свою декларацію за минулий рік. Згідно з документом, ані землі, ані власного помешкання, ані навіть автомобіля посадовець не має. Натомість — боргові зобов'язання нараховують кількадесят тисяч гривень.

Віктор Гільтайчук народився у селі Камінна, що у Надвірнянському районі. Має вищу освіту, повідомляють ”Вікна”.

Він закінчив у 2005 році Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника і здобув фах вчителя фізичної культури, організатора туристичної роботи.

Окрім української, володіє також російською мовою, а французькою — зі словником.

Загальний стаж його роботи — 13 років 8 місяців.

Згідно з опублікованою на сайті Калуської РДА декларацією Віктора Гільтайчука за 2014 рік, він проживає разом із дочкою та сином.

Загальна сума його доходу за минулий рік — 135 826,11 грн. Усе це — заробітна плата, отримана, очевидно, за останім місцем роботи. Щодо решти пунктів декларації, то у ній не вказано, ані відомостей про нерухоме майно заступника голови РДА чи членів його сім’ї, ані відомостей про транспортні засоби. Не має сім’я і вкладів у банках, інших паперів та інших активів.

Натомість у документі задекларовано 4490,42 грн позики (кредиту) та 30585,16 грн — процентів за позикою (кредитом). Сім’я декларанта фінансових зобов’язань не має.