Петренко закликав прикарпатців брати участь у кадровому оновлені міністерства юстиції


Міністр юстиції закликав молодих спеціалістів Івано-Франківщини брати участь у конкурсах щодо призначень на посади, починаючи від заступника міністра юстиції і закінчуючи – заступниками управлінь юстиції на місцях.

Про це під час робочої поїздки на Прикарпатті заявив міністр юстиції Павло Петренко, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

"Без кадрового оновлення в міністерстві юстиції на місцях, в подальшому рух вперед не можливий. Ми провели аудит структури міністерства юстиції. За її результатами м провели скорочення на 20 % чисельності державних службовців в органах юстиції", - зауважив Павло Петренко.

За його словами, зараз створили більш ефективну структуру міністерства юстиції. Тому вона повинна бути наповнена фаховими новими людьми.

"Ми провели перший етап оцінки тестування роботи керівників обласних управлінь юстиції. На всі вільні посади ми оголосили конкурси. Наше завдання щоб в структуру міністерства юстиції пройшли молоді мотивовані перспективні люди. Тому звертаюся до юристів, молоді Франківщини приймати участь у конкурсі. Маю надію що наші молоді українці приймуть участь у цьому процесі та змінять обличчя міністерства юстиції і органів юстиції на місцях", - резюмував Петренко.