Під Бахмутом загинув військовий з Івано-Франківська Остап Бринський


Військовий і громадський діяч з Івано-Франківська загинув 19 серпня у бою під Бахмутом.

Трагічну звістку у мережі повідомила його дружина Младена Качурець.

"Рік і 2 місяці він захищав українські кордони, суверенітет і незалежність, захищав нас із вами, наше право жити. Він також любив жити, вмів навіть у буденних дрібничках помічати щось смішне, іронічне, прекрасне. Моя найміцніша опора, моє джерело креативу і спокою. Соломійчин partner in crime, який вигадував найкращі розваги для неї і огортав нас усіх своїм теплом і внутрішнім світлом.

Він не був народжений для війни. Ніхто з нас не був. Але це було його свідоме рішення піти у військо. Його любов до нас, до людей, до життя не могла тримати його осторонь. У нього було ще мільйон планів, у нас були спільні плани, ми мали прожити довге і щасливе життя, але тpиклятa pociя, pociяни відібрали в нього можливість їх реалізувати. А в нас відібрали його, наше щастя",- написала дружина.

Парастас відбудеться в середу, 23 серпня, о 19:00 в церкві св. Ольги і Володимира в м. Івано-Франківську, Вовчинецька 223.
Чин похорону - 24 серпня, о 12:00, Архикатедральний Собор Воскресіння Христового, Майдан Шептицького, 22, Івано-Франківськ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!