Підліток, якого шукали у Загвізді, блукав у лісі


До пошуків неповнолітнього задіяли співробітників Тисменицького відділу поліції, ювенальних поліцейських і кінолога з собакою. Також допомагали місцеві мешканці.

3 грудня до Тисменицького відділу поліції надійшла заява від мешканки села Загвіздя. Стурбована жінка повідомила, що її син пішов з дому до сусіда і не повернувся. Жінка намагалася розшукати дитину власними силами, але коли зрозуміла, що не вдається, звернулася до поліції. Про це Бліц-Інфо розповіли у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Як тільки надійшло повідомлення про зникнення дитини, поліцейські спільно з місцевими мешканцями розпочали пошуки: обстежували прилеглу до села територію, лісові масиви та ретельно перевіряли усі можливі місця перебування неповнолітнього.

Через декілька годин небайдужий громадянин, поблизу лісового масиву у Загвізді, помітив хлопця, який заблукав. Чоловік супроводив дитину до населеного пункту і там передав правоохоронцям.

Ювенальні поліцейські повернули дитину матері та провели з ними профілактичну бесіду, щоб не допустити подібних випадків у майбутньому.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!