Команда Pin-Up Foundation і гуманітарна допомога


Вже другий рік поспіль керівництво компанії крім відрахування податків до бюджету сплачує додатково великі суми на порятунок українських сімей, які постраждали від ракетного терору країни-агресора. Саме для цього був створений своєчасно гуманітарний проєкт Line-Up, націлений на допомогу всім громадянам, які проживають на прифронтових територіях. І з кожним днем він тільки продовжує набирати обороти, залучати додаткові кошти для закупівлі гуманітарних наборів.

Благодійна допомога для кожної української родини

Кожне підприємство України повинно розуміти, що потрібно сплачувати податки до бюджету своєчасно, щоб держава могла задовольняти потреби бюджетників, нараховувати їм зарплатню, закуповувати необхідні ліки для медичних центрів, озброєння солдатам. Pin-Up команда працює над тим, щоб якомога більше коштів було направлено на закупівлю гуманітарних наборів, призначених для українців, постраждалих від військових дій.

Що конкретно закуповує фонд Pin-Up для задоволення потреб українців:

медичні препарати;

продукти харчування;

гігієнічні набори.

У тих регіонах, де відбуваються інтенсивні бойові дії, сім’ї не можуть самостійно купувати все необхідне. Роботу знайти важко, а потреби нікуди не діваються. Тому керівництво фонду Pin-Up вирішило створити проєкт Line-Up заради допомоги українським сім’ям. Спочатку на закупівлю медичних товарів виділили шість мільйонів гривень, потім ще для того, щоб купити продовольчі продукти. Благодійні проєкти мають велике значення.

Pin-Up проєкт Line-Up

Гуманітарна ініціатива і підтримка українців 

Фонд Pin-Up вже перерахував кошти на закупівлю продовольчих наборів додатково 55 мільйонів гривень. Окрім цього благодійність Pin-Up має велике значення для пересічних громадян України, внутрішніх переселенців, які залишаються без домівок і можливості нормально жити. 

Наприклад, до Харкова Pin-Up команда направила засоби для стабілізації роботи метро. Сюди ж були доставлені генератори, печі для обігріву. Ними облаштовували пункти незламності зимою. Ніякі військові події не стануть на заваді волонтерам фонду Пін Ап виконати свою роботу і забезпечити людей всім необхідним.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!