Півсотні франківців прийшли на будмайданчик, щоб припинити незаконне будівництво на березі Бистриці


Іванофранківці вимагають від забудовника зупинити незаконне, на їхню думку, будівництво багатоповерхівки в урочищі Рінь поблизу села Угорники.

Громадські активісти з мешканцями навколишніх будинків вимагають від ТОВ «Філ-Буд» зупинити будівництво так званогно "Навчально-виховного комплексу інноваційної освіти", пише Курс

Проект забудови передбачає будівництво дев'ятиповерхового житлового будинку, на першому поверсі якого розмістять дитячий садок (схоже, він і є вважається отим "комплексом").

Депутат міськради зачитав представникам забудовника нинішнє рішення Івано-Франківського міського виконавчого комітету про скасування містобудівник умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Забудовники, натомість, продемонстрували активістам дозвільні документи на будівництво та запевнили, що діють згідно з отриманими дозволами.

Після погроз місцевих мешканців залишитись ночувати на будівельному майданчику забудовники пішли на поступки активістам та погодились припинити будівництво, поки не з'ясуються питання стосовно його законності.