Платники податків м. Бурштин сплачуватимуть податки на нові рахунки


Головним управлінням Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області для міста Бурштин Івано-Франківської області відкриті рахунки для зарахування надходжень державного бюджету.

Тобто, платники податків ДПІ в Галицькому районі, які зареєстровані в межах адміністративної одиниці м. Бурштин, з 1 січня 2015 року зобов’язані виконувати зобов’язання щодо сплати податків відповідно до відкритих бюджетних рахунків для м. Бурштин.

Реквізити нових бюджетних рахунків розміщено на офіційному веб-порталі територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області у розділі «Бюджетні рахунки» та на інформаційних стендах ДПІ у Галицькому районі.

Також, окрім сплати податкових зобов’язань на нові бюджетні рахунки, платники податків при формуванні податкової звітності у рядку назви інспекції повинні зазначати: «921 ДПІ у Галицькому районі» замість «903 ДПІ у Галицькому районі».

Нагадуємо, Постановою Верховної  Ради України від 11.03.2014 №864-VII місто Бурштин Галицького району Івано-Франківської області віднесено до категорії міст обласного значення. У зв’язку з цим, з 1 січня 2015 року ДПІ у Галицькому районі здійснює окремий облік платників району та м.Бурштин.

Прес-служба Головного управління ДФС в Івано-Франківській області