Початок сезону безкоштовних екскурсій Івано-Франківськом перенесуть


В Івано-Франківську сезон безкоштовних екскурсій не зможуть розпочати традиційно у травні.
Гіди чекають на завершення карантину і готовність людей до мандрівок. Про це Укрінформу повідомив начальник відділу туризму Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко.
 
"Ми завжди починали сезон безкоштовних екскурсій у другу неділю травня. Зрозуміло, що цього року так не буде. Ситуація дуже не однозначна. Наші гіди вже кажуть, що раніше червня ми не зможемо відновити безкоштовні екскурсії навіть у тому випадку, якщо закінчиться карантин у травні. Оця фобія у людей має зникнути, має зникнути страх до масового скупчення людей", – повідомив Передерко.
 
Він зауважив, що торік у сезон безкоштовних екскурсій вперше були включені подорожі для дітей, екскурсії англійською та польською мовами, нічні і веломандрівки містом. Сезон тривав до кінця вересня із залученням понад 20 гідів. Традиційно, безкоштовні екскурсії розпочиналась у неділю, о 12 годині, біля міської Ратуші. Сезон збирав на мандрівки містом близько 600 тисяч людей.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!