Поліцейські Прикарпаття допомогли здійснити мрію 10-річного хлопчика, який помирає від раку


Історія 10-річного Сашка з Буковини, який хоробро бореться з тяжкою недугою і мріє стати поліцейським, сколихнула всю Україну.

Лікарі діагностували у хлопчика медуллобластому – злоякісну пухлину мозку з метастазами. Наразі він разом з мамою та старшою сестричкою перебуває в реабілітаційному центрі «Місто добра», де ним опікуються волонтери. Саме вони й розповіли в соцмережах про бажання маленького Сашка, йдеться на сторінці Нацполіції.

"Колеги з усіх куточків України долучилися до втілення його заповітної мрії – стати правоохоронцем. Пишаємося, що саме поліцейським Чернівецької області випала честь познайомитися з цим світлим янголятком, підтримати його і почесно прийняти до своїх лав",- повідомляють у поліції.

Більше сотні співробітників з різних підрозділів буковинської поліції разом з колегами з Прикарпаття завітали до Сашка й здійснили його мрію. 

"Після відвідин Сашка поліцейські роз’їхалися по своїх підрозділах нести службу, але наші серця залишилися там, з цим маленьким і відважним хлопчиком. І в кожного з нас з’явилася своя мрія – нехай станеться диво і Сашко одужає",- йдеться в дописі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!