Поліцейські виявили майже вісім тисяч порушень на дорогах Франківщини


З 25 вересня на Прикарпатті тривали комплексні профілактичні заходи «Безпечні автомобільні дороги». Поліцейські підсумували результати діяльності за місяць.

Про це Бліц-Інфо повідомили у пресслужбі прикарпатської поліції. 

Нагадаємо, мета таких заходів – покращити безпеку дорожнього руху та не допустити загибель й травмування людей у дорожньо-транспортних пригодах. Для цього працювали екіпажі із числа працівників груп реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громади та патрульних поліцейських.

Під час заходів поліцейські стежили за забезпеченням безпеки дорожнього руху та реагували на виявлені факти порушень учасниками дорожнього руху.

Зокрема впродовж місяця зафіксовано 7751 порушень ПДР, серед яких 324 – за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, 472 – за керування транспортним засобом без відповідних документів.

Крім того, зареєстровано 377 дорожньо-транспортних пригод, 75 з яких із потерпілими (7 людей загинули, а 90 – постраждали).

Поліцейські Івано-Франківщини закликають громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Будьте відповідальним водієм та пішоходом!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!