Поліція склала адмінпротоколи на компанію, яка била підлітка шокером


У мережі зʼявилося відео як у Чернелицькій громаді, що на Городенківщині компанія хлопців била неповнолітнього по обличчю, залякували електрошокером, змушували ставати на коліна тощо.

Поліція відразу розпочала перевірку і встановила потерпілого та осіб, причетних до правопорушення. Про це повідомили в ГУ НП в Івано-Франіквській області.

"Правоохоронці з’ясували, що на відео зафіксований 16-річний учень Чернелицького ліцею, його однолітки, які теж навчаються в цьому навчальному закладі та двоє чоловіків, 21-та 22-річні мешканці Чернелицької громади. Також встановили, що між потерпілим та учнями старших класів були неодноразові словесні перепалки та конфлікти за межами навчального закладу, які неповнолітні фіксували на смартфони",- кажуть у поліції.

Співробітники ювенальної превенції опитали підлітків у присутності батьків, учителів. Відібрали пояснення учасників конфлікту та склали шість адміністративних протоколів на батьків учнів за ч. 3 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі поліцейські встановлюють місцеперебування двох чоловіків з метою притягнення їх до відповідальності. Перевірка триває. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!