Поліція затримала двох франківців, які обікрали хату у Заболотівській громаді


Прикарпатські поліцейські оперативно затримали двох франківців, які обікрали житло у Заболотівській громаді. Тепер їм загрожує до 8 років тюрм.

Так, минулих вихідних до поліцейських звернулась 42-річна мешканка Заболотівської тергромади. Жінка заявила, що обікрали її помешкання, повідомляють у ГУНП області.

"Поліцейські встановили обставини крадіжки. Завдяки злагодженим діям оперативників карного розшуку обласної поліції та Снятинських правоохоронців крадіїв затримано у Коломийському районі за декілька годин після вчинення злочину. Йдеться про 45-ти та 30-річного мешканців Івано-Франківська. З'ясувалося, що фігуранти вночі пошкодили вікно та проникли в середину будівлі. Опісля, з помешкання викрали грошові кошти, золоті вироби та банківську карту. При поверхневому огляді у затриманих вилучено викрадене майно. В останніх за плечима чималий кримінальний досвід", - зазначають у поліції.

Наразі крадіїв затримали (У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України). Дії чоловіків кваліфікували за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Їм вже повідомили про підозру, вже невдовзі суд обере їм запобіжний захід.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!