Поліція знайшла і застрелила "полтавського терориста"


Після 8 днів пошуків поліція знайшла і ліквідувала полтавчанина Романа Скрипника, який 23 липня захоплював у заручники поліцейського.

Як повідомляється на сайті Національної поліції, все сталося сьогодні, 1 серпня, вночі біля селища Опішня. Поліцейські не постраждали.

Для затримання правопорушника проводилася спеціальна поліцейська операція. Коли його дії почали загрожувати життю поліцейських, снайпер знешкодив чоловіка. 

Подробиці спецоперації розповів у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Під час проведення розшукових заходів щодо розшуку Скрипника, в один із нежилих будинків зайшов начальник СРПП Зінківського відділення Гадяцького відділу поліції капітан поліції Гума, та виявив злочинця. Далі Скрипник, погрожуючи гранатою, взяв у заручники поліцейського. Гума мав при собі табельну зброю. З метою затримання зловмисника введено в дію спеціальну поліцейську операцію «Грім». Злочинця було ліквідовано співробітниками поліцейського спецназу КОРД через влучний постріл.

Заручник мав три секунди для того щоб відскочити від місця вибуху гранати. Він залишився живим та неушкодженим.

У Романа Скрипника була можливість здатись поліції і залишитись живим, хоча і провести багато років за решіткою. Але він сам обрав свій шлях...", - йдеться в повідомленні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!