Попри локдаун в Івано-Франківську зберігається попит на елітне житло


Іванофранківці вже майже два роки живуть в умовах перманентного карантину. Це явище настільки глибоко увійшло в наше життя, що вже стало звичним. Лише змінилися вимоги до умов проживання та вибору оселі. Все більше уваги приділяється комфорту та безпеці, а вибір квартири мрії відбувається за більшим переліком критеріїв.

За даними аналітичного центру blago developer, з введенням на Прикарпатті «червоного» режиму епідемічної небезпеки попит на житло у новобудовах зберігається досить високим. 

Насамперед це стосується апартаментів класу «еліт». По-перше, тому, що потенційні покупці такої нерухомості – люди заможні, для яких економічні негаразди локдауну є найменш відчутними. По-друге ж, саме ці люди, як ніхто інший, знають справжню ціну комфорту та безпеки. Тому при виборі квартири вони обирають саме елітне житло.

Прекрасний вигляд з вікна, розташування житлових комплексів у зелених рекреаційних зонах, ідеальна шумо- та теплоізоляція завдяки використанню новітніх технологій при проєктуванні та спорудженні стін та вікон, дизайнерське планування, яке дозволяє створити максимально комфортні умови для роботи та відпочинку, високий рівень систем охорони – усі ці чинники покликані зробити життя в умовах карантину максимально комфортним, а сам по собі локдаун – мінімально відчутним.

Зауважимо, саме в умовах посилення карантинних обмежень компанії-девелопери пропонують різного роду знижки на нерухомість усіх типів, в тому числі й на квартири у житлових комплексах класу «еліт».

Зокрема, у компанії blago developer сьогодні діє акція Black Weeks. Забудовник пропонує придбати квартиру в елітних житлових комплексах зі знижкою 2%, що складає до -198 900 грн. Кожен покупець стає учасником безпрограшного розіграшу та може виграти побутову техніку. Пропозицією можна скористатися лише до 27 листопада. 

Нагадаємо, компанія blago developer пропонує широкий вибір елітних квартир, зокрема, у житлових комплексах Parus та Royal Hall. Бажаючі жити у власному будинку можуть купити котедж чи таунхаус в елітному котеджному містечку Franco River Club.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!